pénisznövelés Pénisz Bővítés 2018

xxl pénisz növekedés a pénisz mérete


A pénisze túl kicsi, hogyan kell nagyítani?

Először meg kell pénisznövelés határozni, hogy mi kis tényleg azt jelenti, amit a statisztikák kívül semmilyen személyes benyomások, íze valójában azt mondja: A petyhüdt méret lényegtelen, néhány férfi meglehetősen kicsi a péniszem növekvő óriási méret, ha felálló, másrészt, hogy vannak férfiak, hanem lenyűgöző petyhüdt péniszt, hogy csak felállít magát, ha felkeltette, nem terem sok kerülete vagy hossza. Petyhüdt, egyenes méret nem korrelál.

Még a neves tanulmányok, a statisztikai átlag változik, NEKÜNK medián körülbelül 5,5 hüvelykes szerint a legnagyobb tanulmány (1661 szexuálisan aktív férfiak) találunk, melyet a jól ismert Folyóirat, a Szexuális Gyógyszer a Legtöbb férfi egy felálló méret között, 5, 6 colos, tehát az 5 hüvelykes tekinthető kicsi.
Ne tévesszen meg a pénisz méretű gyakran látni a felnőtt filmek, színészek kiválasztott egyének messze meghaladja az átlagos méret. Ezek a filmek biztos, hogy nem ábrázol statisztikai átlag is használja vizuális trükk, hogy a férfiasság, a férfi szereplők jelennek meg még nagyobb.

AD ZONE
Hogyan Növeljük a Péniszt
A Tabletták a Leghatékonyabb Módszer

Vajon pénisz méret számít a nőknek?

A kérdés a legtöbb férfi valószínűleg érdekel a legjobban. Míg sok nő azt állítják, hogy a pénisz mérete nem fontos nekik ez a helyzet a helyes technika, szerető társa kezeli őket, nos, ez csak fél igazság. Teljesen anonim felmérés, a nők száma, azt állítva, hogy a pénisz mérete is fontos nekik, legalább egy esztétikai szempontból lényegesen magasabb, mint a szemtől szembe felmérések. Ez a tény nem jelenti azt, hogy egy kisebb pénisz nem képes kielégíteni egy nőt, az nem jelenti azt, hogy nem tökéletes a szexuális élete, egy kicsi a pénisze, de az a kemény igazságot: a Méret a lényeg , legalábbis bizonyos nők. Nem kell pánikba esni, ha van egy kis pénisz szerint egy kombinált tanulmány több reasearch intézetek 1942 óta, 85% - a minden nő boldog a pénisz mérete a partnere, míg csak 55% - a férfi boldog, saját péniszét. Szóval, a percieved probléma nagyobb, mint az igazi.

Jó hír: a Túl nagy sem jó, ha akkora, mint egy ló, nagy az esélye, hogy közösülés nem lehetséges, bizonyos pozíciók óta fáj. Miközben nagyon rugalmas, az átlagos hüvely csak körülbelül 4,5 cm mély. Szóval, az átlagos vagy kicsit az átlag alatt van előnye is, különösen, ha perfer gyakorlatok, mint az anális szex.

A pénisz mérete határozza meg a genetika?

Határozottan igen, ha van egy nagy, vagy kicsi a péniszem többnyire által meghatározott a génekben. Emberek fiai, egy nagy pénisz gyakran nagy pénisz. Emberek fiai, egy kis pénisze gyakran kisebb pénisz. Természetesen vannak kivételek, de általában gének nagyon domináns, amikor felálló pénisze méretét.

Lehet élelmiszer-kiegészítők segítenek a pénisz?

Sem étel, sem kiegészítők hatása a pénisz növekedés vagy a méretet. Ez az oka, hogy az összes úgynevezett pénisz pirulát az interneten kínált egyszerűen nem működik, nem hiszem el, hogy a hamis ígéreteket. A tabletták növelik a vér áramlását egyetlen, ami miatt egy kicsit keményebb erekciót, de a hatás azonnal leáll, ha abbahagyja a tabletták. Szóval, sok elpazarolt pénz egy minimális, mind a nem-tartós hatása van. Nagy a kísértés, az eladók tablettát megmutatja, hogy az orvosok mosolyogva a saját honlapok, pszeudo-tudományos vizsgálatok Indiából fizettek, dühöngő ajánlások a híres pornstars, de ez csak egy hatalmas átverés rendszer. Ez egy nagyon nyereséges üzlet, eladás olcsó gyógynövények a csillagászati árak, kombinálva gyakran kétes hosszú távú folyamatos számlázás, hogy nehéz lemondani. A lényeg: a Pénisz pirulát, tiszta snake oil" gyakran az olcsó hozzávalók importet Kínából, túlárazott, sőt potenciálisan káros az egészséget. Különösen a szennyeződést a nehézfémeket, illetve rákkeltő színezék egy lehetséges problémát. Egyes eladók azt állítják, hogy a termékeket az FDA által jóváhagyott laboratóriumok, de ez nem jelenti, hogy a termék maga szabályozza az FDA, mint a vényköteles gyógyszerek.

Még rosszabb, ezek közül sok tablettát tartalmaz, be nem jelentett anyagok, hogy a vevő hiszem, hogy a termék működik. Több száz különböző, úgynevezett pénisz enalrgement tabletták a FDAs hivatalos Romlott Szexuális Egészség Termékek " figyelmeztető lista, köztük néhány nagyon jól ismert, népszerű tabletta márkák. A rejtett gyógyszer összetevők gyakran Szildenafil, Tadalafil vagy Vardenafil, subtances erekciós problémájának kezelésére használják, rövid ED (erektilis diszfunkció). Bár ezek a receptre kapható gyógyszerek segíthetnek a beteg szenved ED, ők is veszélyes mellékhatások, kölcsönhatások, különösen az emberek, figyelembe bizonyos szív gyógyszerek. A legrosszabb esetben, ők is okozhat szívrohamot, több ellenőrzött általában összefüggő kétes pénisz pirulát. Ne kockáztasd az életed, maradj távol bővítés pirulák, bármennyire is csábító a advertsing vagy hamis vélemények hang. Hajrá hatékony természetes képzés helyett.

Lehet műtét növeli a pénisz mérete?

Igen lehet, de a műtét mindig kapcsolódó kockázatok, beleértve az érzéstelenítés, sebgyógyulás hiány, fájdalom, sebek, legrosszabb esetben is egy torz pénisz, vagy tartós merevedési problémák. Hatékony kétség nélkül, de a végső véleményünk szerint. A férfiak egy igazi micropenis (kisebb, mint 2.75 hüvelyk) gyakran az egyetlen megoldás, de csak mintegy 0,5% - a, a férfiak világszerte szenved a feltétel. Ha csak egy kicsit átlag alatti, a kockázatot, szemben a jutalom számítás negatív sebészeti pénisz bővítés.

Eltekintve a kockázatokat, a legdrágább módja a pénisz növelése. Szerint Körülbelül Egészség tól $4000 $17000. Ha érdekel a sebészeti javítása, javasoljuk, hogy olvasás a részletes cikket a Medscape a lehetséges műtéti technikákat, eredményeket.

Ez nem jelenti azt, pénisz műtét nem egy életképes megoldás a különböző orvosi javallatok, mint a teljes impotencia (merevedési zavar), de enlagement csak, vannak kevésbé kockázatos módon, a jó jutalmat is. Felelős plasztikai sebészek csak ajánlani sebészeti pénisz bővítés szenvedő betegek nagyon kis pénisz, vagy a micro pénisz. Ezen kívül már csak nagyon kevés sebészek, akik a készségek, tudás, hogy biztonságosan hajtsa végre ezt a nagyon különleges típusú orvosi beavatkozás.

Lehet extender vagy szivattyúk, hogy egy kis pénisz?

Nyújtással eszközök, valamint a pénisz pumpa az egyre népszerűbb, gyakran eladási több száz dollár. Javasoljuk, hogy távol ezeket az eszközöket, mert használja őket vezethet, hogy maradandó károsodást, a barlangos testen, valamint erek a pénisz. A legrosszabb esetben, a használat, a pénisz hosszabbító azt eredményezheti, hogy a merevedési zavar, a képtelenség, hogy a merevedés fenntartása. Bár sok orvos figyelmezteti őket, ezeket a figyelmeztetéseket, ismeretlen, kit a sok ember. Helyreállító műtétet egy pénisz sérült, a túlzott vagy helytelen használata nyújtással eszközök nagyon drága, ritkán eredmények a teljes gyógyulás. A világ legjobb pénisz bővítés sebészek a jól ismert német Urológia Központ is azt mondják, hogy nem érdekli a beteg szenved ilyen jellegű sérülések, mert rögzítése ezek a károk rendkívül nehéz. Szóval, gyorsan felejtsd el ezt a Stud Gyors Extender Mark III Pro Power Megoldás Super Size" szar! Ne hagyd, hogy a vállalatok kínál nekik, hogy megtévesszen a követelések, mint a minősítések, mint orvosi készülék, orvos, jóváhagyások, fizetett beszámolók, photoshop előtt-után képek, vagy hasonló.

Különösen strechers agresszíven forgalmazott, mert a gyártási költségek csak körülbelül $20 Kínában árulnak, hogy a fogyasztók a $150 majdnem 500 dollárt. Nem hiszed el? Ellenőrizze a kínai honlapok/piacterek, mint az Alibaba a nagykereskedelmi árak. A haszonkulcs, akár 2500% valamit, még sok drogbárók irigy, ezért a vállalatok értékesítési hosszabbító építeni fényes honlapok, fizetni orvosi személyzet a hamis ajánlások vagy dühöngő értékelés ezeket a haszontalan, veszélyes eszközök.

Lehet, képzési, hogy a kis pénisz nagyobb?

Pénisz gyakorlatok, gyakran nevezik jelqing, már használt, az ókori Egyiptomban, mint egy módszert a pénisz bővítés. Míg a több milliárd dolláros tabletták, illetve bővítő ipar, hogy megpróbálja eladni, hogy a túlfizetett, gyógynövények, vagy húzza eszközök követelések ezek a módszerek nem működnek jól, valójában. Jó hírű, képzési programok, mint a Pénisz Bővítés Orvosság " segített ezer ember növeli a pénisz méretét.

Nem várok csodát, de hozzátéve, 2 hüvelyk, hogy a felálló méret után néhány héttel a képzés nem kivétel. Sok férfi jelentés ez a fajta eredmény, néhány még akár 4 cm. Mint minden edzés, eredmények nem varázslattal showt, miután egy pár napig, de a megfelelő testmozgást, fel fogod ismerni, hogy egy lassú, de folyamatos növekedés.

Az előnye: biztonságos, nem ártalmas az egészségre. Ez olcsó, a legtöbb pénisz bővítés programok egy kis pénisz ára körülbelül $50, egyszeri befektetés, nincsenek rejtett visszatérő vád. Ez kevesebb, mint a fele a pénzt egy hónap kínálat hatékony pénisz pirulát kerülne.

Fontos: Különösen a fiatal férfiak gyakran bizonytalan a péniszed, miközben még mindig növekszik. Pénisz gyakorlatok csak alkalmas felnőttek, amikor a természetes pénisz növekedés befejeződött, ez a korai húszas években. Megkezdése előtt ebben a korcsoportban nem ajánlott.

Mennyi ideig tart a pénisz bővítés?

A legjobb eredmény kiszámításához három-hat hónapban jelentős eredményeket. A siker a pénisz gyakorlatok változó, vannak, akik igazán szerencsés egy mérhető növekedés csak néhány hét, néhány srácok kicsit tovább tart. Ne add fel, ha nem gyors eredmények, minden pénisze egy kicsit más, de jelqing már dolgozott az ókori egyiptomban, tehát működni fog az ön számára is. A mai technikák, gyakorlatok sokkal kifinomultabb, mint az elején, tesztelt ezer ember, aki sikeresen kibővült a pénisz erre, így tényleg csak idő kérdése. Úgy működik, hogy mindenki, kivétel nélkül. Ez nem könnyű, mint edzés az edzőteremben: magadat csapod be, ugró gyakorlatok, vagy lusta, miközben a képzés azt jelenti, hogy tovább tart, amíg azt veszi észre, eredmények. Tedd meg!