pénisznövelés házilag Természetes Pénisz Bővítés Technikák

pénisz növekedés xxl pénisz bővítés

A férfi reproduktív rendszer áll, a pénisz, a herék, a mag hólyagok, valamint a pénisznövelés házilag prosztata. A Pénisz áll egy szivacsos test, amely felelős a képesség, hogy hozzon létre egy erekció, valamint egy csatorna belsejében, az úgynevezett, húgycső," vezeti a vizelet ki a szervezetben, valamint a sperma.

Az átlagos hossza a petyhüdt péniszt az 8,9 cm-es (mért személyzet). Felülvizsgálat számos tanulmány talált átlagos petyhüdt hosszát 9-10 cm.

Az átlagos pénisz felálló hossza 14-16 cm-es heveder 12-13 cm, ez azt mutatta, felülvizsgálat megjelent a 2007-es kérdés a BJU International. Különböző módszerek, mérések szerepeltek a felülvizsgálat.

AD ZONE
Hogyan Növeljük a Péniszt
A Tabletták a Leghatékonyabb Módszer

Ami a kerülete a felnőtt teljesen felálló pénisze, a mérést közép-tengely, megállapították, hogy 8.9, hogy 9.9 cm átlagosan.

Számos gyakorlatok lehet tenni, hogy növeli a pénisz méretét, majd ezeket a gyakorlatokat mutatott 100% - os teljes műszak, a méret, a pénisz. De ez az eredmény nem érhető el, kivéve, ha a gyakorlatokat végzett, öt napig minden héten legalább 6 hónap.

Miután két-három héten kezdődik a gyakorlatokat, észre fogod venni, egy növeli a pénisz méretének növekedése az állapot a kikapcsolódás. 2 cm (5 cm), mint egy hüvelyk, a státusz, a merevedés, illetve ha továbbra is a pénisznövelő gyakorlatokat, észre fogod venni, a valódi változás, a pénisz mérete 6 hónap után.

Ezek a gyakorlatok kell gyakorolni 5 nap, minden héten, amelynek mértéke egy órát minden nap, hogy két többi napon sem, egymást követő, vagy a külön, e pihenőidő fontos, hogy a sejtek a gyógyulni, regenerálódni.

Hogyan gyakorlatok növeli a pénisz mérete?

A pénisz áll 3 kamarák szivacsos szövet, amely felszívja a vért, hogy elérje a pénisz a keringési rendszer. Mivel ezek a kamrák megtelnek vérrel, ez vezet az erekció a pénisz. Amikor gyakorlatok történik folyamatosan, egy jobb módja annak, mert a terjeszkedés, a méret, a kamarák. Akkor lesz képes elnyelni nagyobb mennyiségű vér, ez ahhoz vezet, hogy egy növeli a pénisz mérete, s az a célja, hogy ezeket a gyakorlatokat, hogy hozzon létre egy szakítószilárdság, a nyújtás, a szövetek, amelyek felelősek az erekció a pénisz, illetve, hogy ez szakítószilárdság vezet, hogy a növekedést azok a szövetek, fokozatosan.

Jogi Közlemény kapcsolatos Pénisz Bővítés Módszerek:

Minden ember keresi a módszerek a Pénisz Bővítés konzultálnia kell az urológus, hogy orvosi tanácsot arról, hogy ezeket a gyakorlatokat, hogy győződjön meg arról, hogy nem lesz rossz hatással van az egészségre, különösen az emberek bizonyos betegségek, mint a cukorbetegség, májzsugor, légzőrendszeri betegségek, egyéb betegségek, amelyek befolyásolják a vér-oxigén áramlását a péniszbe, a megújítási folyamat a sejtek. Nem vagyunk felelősek ezen az oldalon minden sérülés vagy egészségügyi problémák jelentkezhetnek-közvetlenül, vagy közvetve ennek eredményeként a következő, amit említi ezeket az utasításokat.

1 - A jelenléte buborékok a pénisz gyakran keletkeznek a használata nyomást a pénisz súlyosan, de nem sokáig.

2 - Sebek a pénisz talán okozza a visszatérő húzza a pénisz

3 - Duzzanat, használatából eredő nehéz súly a pénisz hosszú időre befolyásolja az ideg a pénisz, ami elvezet gyulladás, duzzanat a pénisz.

Ha a duzzanat továbbra is, ez vezethet egy sorvadása a pénisz, majd a merevedési zavar.

Gyakorlatok kell állítani, ha a fenti tünetek jelennek meg, nem folytatódik, amíg a probléma teljesen eltűnik.

Mielőtt a Pénisz Bővítés Gyakorlatok, meg kell vizsgálni a következőket: -

1 - Leborotválja a haját, az ágyéki területen elkerülése érdekében húzza a hajam, közben a gyakorlatokat.

2 - Egyen egészséges ételeket, amelyek gazdag vitaminokban, ásványi anyagok, fehérjék, mert az étel hatással van a pénisz munka. Ezen kívül, meg kell inni egy jó adag vizet naponta.

3 - szükséges, hogy jó hangulatban megkezdése előtt gyakorlat. Ha nem hiszed, hogy ezeket a gyakorlatokat vezet, hogy a bővítés, a pénisz, ez ahhoz vezet, hogy negatív hatással a folyamat, majd a pénisz bővítés nehéz beszerezni.

4 - Használjon hidratáló, a pénisz, mielőtt a gyakorlatokat, előnyös, hogy ne használjon szappant, sampont, mivel ezek az anyagok vezet bőrpír, irritáció, a pénisz bőre, Ha marad egy ideig, amellett, hogy a száraz bőr, az esemény repedések, inkább használja az Intenzív Vazelin, ahelyett, hogy a rendes Vazelin, mint maradhat a bőr hosszabb ideig, anélkül, hogy idegesítő vagy károsítja a bőr a pénisz.

5 - Meg kell mérni a pénisz megkezdése előtt pénisz bővítés gyakorlatok: -

• Első: az Intézkedés a pénisz hossza során az erekció:

• Kell, hogy álljon fel, majd tartsuk lenyomva az emelt pénisz merőleges a test, (egyenesen). Egy vonalzó mellett a pénisz kezdve a szeméremcsont akkor a mérési fel, hogy a hegye a fejét a pénisz.

• Lehet mérni a pénisz hossza, anélkül, hogy az erekció:

Meg kell állni; a jobb térde mellett bal térdét. Tartsa a pénisz, a terület alatt található a fejét a pénisz, majd húzza előre egy vonalzó mellett a pénisz merőleges a szeméremcsont, akkor a mérés a vonalzó, a borravaló, a fej, a pénisz.

Második: az Intézkedés a kerület a pénisz során az erekció:

• Ezt meg lehet tenni segítségével a mérési szalagot, hogy az intézkedés a péniszem kerülete során az erekció a terület, amely képviseli a középpontban, a pénisz hossza. Ha egy measuirng szalagon nem áll rendelkezésre, használjon egy darab kötél. A hely egy csomót a végén a húr. Tekerjük a string körül a péniszét, majd tartsa a húr mellett a csomót. Helyezze a string egy uralkodó által továbbra is tartsa a húr, ahol először felfogni, meghatározni a string hossza a lényeg megragadása, hogy a csomót. Ez megadja a kerülete.

Harmadik: az Intézkedés a pénisz hossza alatt relaxációs:

• A mérhető használja az ujjait, akkor a pénisz hossza lehet kifejezni 5 vagy 4 ujjal. Meg lehet során mért relaxációs segítségével az uralkodó, amely felett van elhelyezve, a pénisz, majd a másik oldalon az uralkodó felé tolja a has, a pénisz hossza a rögzített kezdve az alap, a pénisz felé a fejét a pénisz.

• Feküdj a hátadra, majd mérje meg a pénisz hossza segítségével ujjak vagy az uralkodó, hogy rögzítse a lehető legrövidebb hossza a pénisz.

Vitaminok, ásványi anyagok, illetve azok hatása a szexuális tevékenység:

Amikor gyakorlat a pénisznövelő gyakorlatokat, vitaminok, ásványi anyagok, gyógynövények, hogy be kell vonni a napi étrendet, hogy megállapították, hogy a szervezet számára egy nagy energia, ami fokozza a szexuális képességet.